fredag 3 oktober 2014

Producent dag

I dag har  jag, victor , sandra och tomas varit  på producent  mässa till snellmans.  Tanken var att också adden skulle  komma med men han kom hem från jobbet kl 5 i natt så han lämnade hemma  för  att sova.

Vi åt korv/joghurt , drack kaffe/saft och tittade  på maskin utställningen . Victor  var en väldigt  lycklig  kille  i dag,  mycket att titta på. Vi fick också se på när de slaktade nöt . Väldigt intressant att se hur det går till.  Lite nervös  var jag faktiskt  över hur victor  skulle reagera  när han såg på hur de slaktade djuren.  Men det gick bra. Förklarade  vad de gjorde  och vad de skulle bli. Sen gick han bara och pratade om köttbullar.  Tror det är bra att barn är medvetna  om vad de äter och hur saker blir till.  blir ju inga överraskning  och lättare att förklara vad som händer med djuren som vi skickar till slakt.

Med oss hem fick ett produktpaket och 4 kassar med kött som vi köpte från producent  butiken.  Roligt att de ordnar dessa dagar  för oss producenter och att vi har förmånen att få handla kött  till ett bra pris från deras producent butik.

Mycket gott i paketet. 
Victor fick en fin plansch. 
Trött kille på väg hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar