söndag 19 oktober 2014

Familje dag

I fredags hade både jag och sambon ledigt från våra jobb vilket händer mycket sällan! Vi beslöt oss för  att ha en familje dag  eftersom victor hade höstlov.

Vi åkte först till maxi fun i jakobstad som är ett lekland för barn.  Vilket fint och bra ställe ! Mycket olika saker att leka i. Bäst tyckte victor om bollhavet. Och vilken bra träning för ett barn. Först när vi kom dit vågade han knappt gå upp för trapporna till lektornet men efter en stund av peppning av mig och adden så klarde han vad som hällst ! Vi är så stolta ! Viktigt att visa barnet  att de inte behöver vara rädda och ge dem beröm när de klarar något.  Samt att man finns där när det behövs.  Roligt hade vi nog allihopa på maxi fun.  Får 5 av 5 av oss i betyg och vi kommer absolut att besöka leklandet igen  .

När vi hade lekt klart åkte vi in till stan för att äta. På order av lilleman blev det pizza. Och wow vilka pizzor!  Så goda och enormt stora, skulle nästan har räckt med en åt oss alla tre att dela på.

Sen rullade vi i väg till prisma för att stor handla och på hemvägen svängde vi in i kovjoki och snyltade till oss en kaffekopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar