måndag 13 april 2015

Liten blir stor

För ca 1  vecka  sedan var jag till stan på lite ärenden.  Handlade mat och när jag gick förbi där de har barn kläder fick jag en idé.  Handlade hem kaliser (under byxor ) åt lilleman.

Han var mycket stolt när han öppnade paketet och genast provade han dem. Och vilken succé det blev ! Nu har han nästan slutat med blöjan. Så skönt ! Trodde de skulle bli jobbigt och att processen att bli torr skulle ta länge men tydligen var han mogen . Nu går han själv på pottan och är så STOLT  när an kissat eller gjort nummer 2.  Roligaste är när han säger hejdå kisi och får spola haha!   Till natten har vi hittills haft på blöjan men tror att vi kan lämna bort den nu eftersom blöjan varit torr på morgonen så blir att testa i natt.

Är så otroligt nästan lite löjligt stolt över honom!  Han börjar bli så stor och duktig  ( fäller några tårar) nu kan man nog säga att vi har ingen liten bebis längre. 

I går fick han dessutom påfyllning i kalis lådan av mosti och tomas . För varje förpackning han öppnade sa han : "de här e no söt " haha älskade unge ❤

2 kommentarer:

  1. Hej, hur gammal var din son när ni slutade att använda blöjan på dagen? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, 2 år och 8 månader ( han fyller 3 år 4 augusti ) på ca 1 vecka gick han från att ha haft blöja till att bli torr. Nu sover han utan också :)

      Radera