måndag 8 september 2014

en bra helg

Började lördagen med en tripp till blomqvists plantskola tillsammans med mosti ( min syster sandra) och mommo. Hittade lite smått och gott, kommer att skriva ett inlägg senare om det. Sen blev det fähus jobb och på kvällen åkte vi i väg till nabben på pizza i sällskap av mosti och hennes pojkvän tomas eller som victor säger tååånas.   Tomas fyllde även år denna lördag så vi uppvaktade med ett paket och i utbyte fick vi äta god tårta. 

I dag har vi tagit det lugnt.  Började morgonen med en tur till korna och när jag kom in kröp jag till sängs en stund. Så underbart att få vila ögonen en stund. Tack kära sambo son som steg upp med victor !  

Efter vilan blev det mat och kaffe för hela familjen eller tja victor fick ingen kaffekopp för hans energi var reda på topp.  Med mat i våra magar begav vi oss ut för att upptäcka dagen tillsammans. En runda på gården blev det. djuren, traktorerna och hopp i spånhopen. Behövs verkligen inte mycket för att en 2 åring ska ha roligt.  Har även haft sällskap av syskonbarnen i dag, alltid lika skoj ! 

Som alla andra dagar har vi också byggt på vår terass. Snart kan vi förklara den klar.  Äntligen ! 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar